top of page
  • Psyktærlig

Lavterskeltilbud: Fontenehus

Oppdatert: 23. sep. 2022


Fontenehusene er organisert som klubbhus. Medlemskap er gratis og ikke tidsbegrenset. De følger en internasjonal rehabiliteringsmodell som tilbyr et arbeidsfellesskap for alle som har eller har hatt en psykisk sykdom. På fontenehuset kan du ta del i et sosialt arbeidsfellesskap og selv velge hvor mye du deltar. Du arbeider frivillig, trenger ikke å ha erfaring og det er mange ulike oppgaver du kan få som hjelper klubbhuset å gå rundt. I tillegg kan du få støtte til å søke jobb eller utdanning. Du kan få hjelp til å løse praktiske problemer, finne et helsetilbud eller kontakte offentlige instanser.


"Du kan trygt si at Fontenehuset er mitt andre hjem. Her føler jeg meg inkludert, får bruke meg selv og det jeg er god på, og ikke minst har vi et utrolig godt arbeidsmiljø." - Andreas

Ta kontakt med et fontenehus nær deg om dette virker som noe som kan passe deg og din livssituasjon. Trykk her for å komme direkte til deres nettside. Ønsker du hjelp til å ta kontakt med dem? Send oss en mail på post@psyktaerlig.no så bidrar vi!



bottom of page