VELKOMMEN  TIL PSYKTÆRLIG

Vinteren 2016/2017 opplevde jeg at en av mine venner la ut på instagram at vedkommende skulle ta sitt eget liv. Veldig mange prøvde skaffe hjelp, men til tross for det, overlevde ikke personen. Det gjorde heller ikke nærmere 20 andre unge mennesker jeg hadde kjent som også hadde tatt sitt eget liv. Noe som har vært så sårt trengt i samfunnet er en plattform der mennesker kontrollert kan dele sin historie og erfaring på en måte som ikke skader andre eller bidrar til vedlikehold av sykdom. Jeg savnet konstruktiv åpenhet som bidro til å spre håp, erfaring, kunnskap og å bryte tabuer. I tillegg lovet jeg meg selv at jeg skulle gjøre alt i sin makt for å forebygge selvmord. Og kanskje det å følge med på Psyktærlig, og se fra de som er med der og deler sin historie, at det går an få det bedre, kan bidra til det. Derfor startet jeg Psyktærlig. Mange forskjellige mennesker har vært med å bygge Psyktærlig til det det er idag, og idag er vi 7 ulike mennesker med forskjellige roller, som utvikler Psyktærlig og driver foreningen videre.

Ingebjørg F. Blindheim

Karoline

leder

Karoline Thorbjørnsen er utdannet lærer, gift og småbarnsmamma. Hun er målrettet, engasjerer seg lett og gir seg ikke før målet er nådd. Hun er følsom, ikke redd for å stille krav og morsom. I tillegg er hun en erkebergenser.

SANDRA

nestleder og økonomiansvarlig

Sandra Holst er kreativ, organisert og gir mye av seg selv. Hun arbeider hardt og mye for å fremme budskapet Psyktærlig står for. Hun engasjerer seg lett, og benytter seg av sine kreative egenskaper for å få presentert temaet helhetlig. 

Ingebjørg

grunnlegger og medieansvarlig

Ingebjørg Blindheim engasjerer seg innenfor åpenhet knyttet til psykisk helse i flere ulike aspekter og stiller alltid opp for dem som trenger en å prate med. Hun er et gjennomgående godt menneske og har like mye omsorg for dyr som mennesker.

marta

bookingansvarlig

Marta Engevik Fjæreide er sterk, modig og unik. Gjennom sin fantastiske poesi deler hun egenerfaringer, kjærlighet og støtte. Hun har omsorg for alle, og bidrar alltid til at miljøet rundt henne er fylt av kjærlighet. Favorittfargen hennes er rosa!

thea

HMS ansvarlig

Thea Sofie Amundsen er en herlig, god og hardtarbeidende kvinne! Å prate med Thea er så lett, for hennes egenskap til å få andre til og føle seg sett og forstått inviterer alltid til en god prat. Hun er utrolig reflektert og dyktig på å se flere sider av en sak.

BIRTHE

fagansvarlig

Birthe Christin Schjerven er utdannet psykiatrisk sykepleier, gift og småbarnsmamma. For øyeblikket i mammapermisjon! Hun er en reflektert, omsorgsfull og morsom kvinne som får alle til å føle seg inkludert. Hun deler viktige ting - både fra et personlig og profesjonelt perspektiv.

du finner oss her:

© 2020 by Psyktærlig