SEND OSS GJERNE EN MAIL

vil du bidra?

Psyktærlig er helt avhengige av alle de frivillige som vil bidra med sine historier og erfaringer. Vil du gjestevlogge for oss på Snapchat, skrive en tekst til hjemmesiden vår eller bidra med et bilde eller annet kreativt som omhandler psykisk helse? Ta kontakt på post@psyktaerlig.no, så tar vi en liten prat for å finne ut om det er en match! 

 

samarbeid

Vi er på utkikk etter samarbeidspartnere som har, eller vil ha, et fokus på psykisk helse. Vi kan bidra med foredrag, kunnskapsformidling i for eksempel prosjektutvikling og mye annet. Send oss gjerne en forespørsel på mail for en uforpliktende samtale. Merk gjerne mail med "Samarbeid".

annonsører

Det er mulig å kjøpe annonseplass på Psyktærlig sine sider! Vi er på utkikk etter annonsører som har noe bidra med på veien til mer åpenhet om psykisk helse. Inntekter fra annonser vil gå til videre drift og utvikling av Psyktærlig. Merk gjerne mail med "Annonse".

booking

Vi holder også foredrag for blant annet skoler, arbeidsplasser og organisasjoner. Tema for foredrag kan variere etter ønske, med utgangspunkt i psykisk helse, våre erfaringer som Psyktærlig og/eller personlige erfaringer. Ta kontakt på booking@psyktaerlig.no

media:

booking:

andre henvendelser:

for direkte mail til en av våre teammedlemmer, se siden "om oss"

NB! Vi er ikke en hjelpetjeneste og tar ikke i mot henvendelser som omhandler privat psykisk helse på mail. Trenger du hjelp? Se oversikt over hjelpetjenester her.

  • Snapchat
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
FØLG OSS

kontakt oss: post@psyktaerlig.no

© 2021 by Psyktærlig