top of page

I PSYKTÆRLIG

BLI FRIVILLIG

Foreningen Psyktærlig er bygget på frivillig arbeid, og vi er helt avhengig av våre frivillige. Ønsker du å bidra med din tid, kunnskap og dine ferdigheter? Les mer om hva du kan gjøre som frivillig i Psyktærlig og hvor du kan ta kontakt under. 

chatlogopng.png

Bli en del av vårt fantastiske team av chatverter! Det gis opplæring og veiledning til alle som blir frivillige i vår chat-avdeling. Chatten er åpen mandag, onsdag og fredag fra kl.16 til kl.22.

Kunne du tenke deg å bli frivillig i vår hjelpechat? Ta kontakt i skjemaet under.
Du må være fylt 18 år.

Takk for din henvendelse!

Ord fra frivillige

"Jeg ønsket å gjøre noe nytt/annet og derfor ble jeg chatvert så jeg kunne få muligheten til å hjelpe andre direkte. Jeg opplever det som lærerikt og givende. Teamet på Psyktærlig Chat er helt fantastiske, her blir en godt ivaretatt og prioritert uansett dag eller klokkeslett. Opplæringen er forståelig og du får svar på det du trenger til å være en god chatvert."

Innholdsproduksjon

Ønsker du å bruke dine kreative og formidlende egenskaper til å bidra til sunn åpenhet om psykisk helse? Vi er på utkikk etter innholdsprodusenter som ønsker å bidra til Psyktærlig sitt arbeid med å formidle erfaringer, historier, informasjon og kunnskap om psykisk helse, hjelpetjenester og aktuelle saker.

 

Vil du bidra med flere av feltene fra lista under, skriv gjerne begge inn i emnefeltet.

 

Har du en venn du ønsker å samarbeide med? Kanskje dere er en skribent og en fotograf som jobber godt sammen og ønsker å lage saker om psykisk helse sammen? Ta kontakt og skriv litt om dere og hva dere ønsker å bidra med.

VLOGGE?

Ønsker du å vlogge på vår Snapchat-kanal? Skriv kort om deg under her, så tar vi kontakt.

NB! Du må ha fylt 18 år. Ikke skriv personopplysninger. 

Vi kontakter deg!

bottom of page