top of page
  • Sandra Victoria Holst

Velkommen til psyktaerlig.no!

Oppdatert: 31. aug. 2020

Endelig! Vi har sagt lenge at det skjer mye i Psyktærlig, og at vi har mange spennende prosjekter på gang. Likevel har vi ikke gitt dere noen konkrete svar på hva det er vi egentlig driver med. I dag, 1. august 2020, starter vi opp vloggen på Snapchat igjen etter en ganske lang sommerferie. Det gleder oss å være i gang igjen, vi håper dere vil fortsette å følge med og vi ser frem til flere gode samtaler med dere! Vi vil også bryte stillheten om prosjektene våre med å bruke denne nettsiden til å dele oppdateringer om hva vi driver med, publisere artikler og annet innhold vi håper vil være til både nytte og glede.


Selv om vloggen har hatt ferie har vi jobbet mye med å forme Psyktærlig, og å utvikle oss videre. Vi lærer noe nytt hele tiden, kommer med nye ideer, får innspill fra dere som følger oss og utforsker mulighetene våre. I dag viser vi oss frem i ny drakt og introduserer gode gamle Psyktærlig i utvidet versjon! Vi håper denne nettsiden kan være et sted vi alle kan komme for å lære, reflektere og relatere. Her vil vi publisere artikler om psykisk helse, med ord og erfaringer fra et bredt spekter av mennesker. Vi håper dette kan være en god utvidelse av konseptet vårt, hvor det går an å finne tilbake til temaene som opptar oss og de gode ordene som har gjort inntrykk på oss.


Det er viktig for oss å spre åpenhet, kunnskap og trygghet. Vi er ikke en hjelpelinje, men en håndfull mennesker som har opplevd å trenge hjelp. Uansett hvor mye vi har lyst til å hjelpe på alle mulige måter, må vi være ærlige om hva vi er kapable til og ikke. Derfor vil vi gjøre det lett for alle å finne hjelp når de trenger det. På denne nettsiden vil dere derfor også finne en oversikt over nettsider, chatter, hjelpetelefoner og organisasjoner som tilbyr hjelp og støtte. Det er en styrke å be om hjelp.


Vi håper du vil følge med, for vi gleder oss veldig til utviklingen videre!


Kommentare


bottom of page