top of page

Personvernerklærling for Psyktærlig

1. Kontaktinformasjon til Psyktærlig

Foreningen Psyktærlig er ansvarlig for behandlingen av  dine personopplysninger som innhentes gjennom psyktaerlig.no. Har du spørsmål om behandlingen eller ønsker å komme i kontakt med oss for å utøve dine rettigheter finner du kontaktinformasjonen vår her:

Psyktærlig

Organisasjonsnummer: 924 724 366

E-post adresse: post@psyktaerlig.no

Hva slags informasjon samler vi inn?

Når du fyller ut et kontaktskjema for å søke om å bli frivillig hos oss eller lignende på hjemmesiden vår kan du bli bedt om å gi fra deg informasjon. Personopplysningene lagres så lenge kontakten mellom oss er aktiv angående saken du kontaktet oss for. Videre lagring av personopplysninger utover dette vil ikke gjøres uten tillatelse og avtale. Informasjon vi ber om avhenger av skjema, og kan være noen av følgende personopplysninger:

  • Navn

  • E-postadresse

  • Andre opplysninger du skriver i meldingsfeltet

Vi samler også tekniske opplysninger. Dette samles inn for å få statistikk om trafikken på vår nettside. Dette gjør at vi får kunnskap om hvordan besøkende finner nettsiden vår, hvordan de bruker den og i hvilke områder de besøkende befinner seg. Denne informasjonen bruker vi for å optimalisere og tilpasse nettiden vår. Dette er tekniske opplysninger som hvilken nettadresse du benytter for å få tilgang til våre nettsider, din IP-adresse, type nettleser, språk og informasjon om identifisering, operativsystem og brukeradferd som hvor lang tid du bruker på sidene våre og hvordan du navigerer nettsiden.

Tar du kontakt med vår hjelpechat Psyktærlig Chat kan du lese personvernerklæring for chat her.

Formålet med behandlingen av personopplysningene

Informasjon du gir fra deg brukes til følgende formål:

  • For å få statistikk og opplysninger om brukeratferd for å forbedre både hjemmesiden og brukeropplevelsen

  • For å få en veiledende overiskt over våre målgrupper

Når vi ber deg fylle inn dine personopplysninger er det for å:

  • Svare på forespørsler

  • Holde kontakt med personer som er interessert i arbeidet vårt

Hvor lenge lagres opplysningene?

Vi behandler personopplysningene kun den tiden det tar å oppfylle hensikten med deres innsamling, deretter sletter vi informasjonen.

Hvem kan informasjonen deles med?

Oppgitte opplysninger er tilgjengelig for et begrenset antall personer i foreningen som jobber i avdelingen du har tatt kontakt med. Samlet informasjon om ditt besøk av nettsiden deles med nettsidens administratorer.

Informasjonsdeling med tredjepart

Vi selger ikke, eller deler på annet vis, dine personopplysninger til tredjepart. Psyktærlig bruker Wix som som plattform for drift av nettsiden, som inkluderer verktøy for innsamling av teknisk informasjon. Om det skulle være aktuelt å dele dine kontaktopplysninger med noen utenfor foreningen Psyktærlig vil dette avtales med deg og gjøres kun med ditt samtykke.

bottom of page