top of page
  • Psyktærlig

Takk for 4 lærerike år, Psyktærlig

Hei gode folk som har backet og støttet, heiet, vist omsorg og delt av egne erfaringer disse 4 årene jeg har vært med i Psyktærlig. Jeg har en trist, men en spennende nyhet.


Etter 4 år, har jeg bestemt meg for å slutte i Psyktærlig. Når jeg startet Psyktærlig for 4 år siden, startet jeg det med en visjon, og et ønske om å kunne gjøre en forskjell. Alt jeg ville var å skape en plattform der alle som ville kunne dele sin erfaring, bruke sine opplevelser som en styrke, og spre håp, opplyse og ha åpenhet om psykisk helse på en konstruktiv måte. Jeg ville være den personen jeg selv hadde trengt når jeg hadde det vanskelig. Jeg har alltid hatt mitt sett med verdier, håp og ønsker, og har kommet frem til at for at jeg skal kunne ta vare på mitt hjerte og mine verdier, må jeg fortsette mitt arbeid på en annen plattform enn Psyktærlig. Jeg vil også være åpen for å få erfaringer fra arbeid, samarbeid og prosjekter andre steder for å utvikle meg videre.


Jeg er så takknemlig. Jeg skriver dette med tårer i øynene. Jeg er takknemlig for alle dere som har vært modig og sluppet meg til, som har delt erfaringer, lyttet, støttet, lært, og lært vekk i Psyktærlig. Jeg er takknemlig for gjengen som har fulgt med mine sprø idéer, som da jeg som en reaksjon på en venn sitt selvmord, fikk idé om å holde en markering på stortinget, og resten av gjengen i Psyktærlig og helsesista heiv seg rundt for å gjøre i stand. Jeg er takknemlig for alle muligheter Psyktærlig har gidd meg, men nå er det på tide at jeg flyr med egne vinger. Jeg kommer alltid til å heie på Psyktærlig.


Jeg kommer ikke til å slutte med det jeg gjør, tvert imot, jeg kommer til å satse, og kjempe sterkere og hardere og høyere enn noen gang. Med armene åpne for de som vil dele kunnskap, og kjempe med meg. Jeg har inngått et samarbeid med et av de klokeste menneskene jeg kjenner, Fredrik Sørensen. Fredrik Sørensen har jeg hatt æren av å jobbe med tidligere i Forandringsfabrikken. For å kontakte meg/booke eller lese mer kan du gå inn på nettsiden https://www.normanagement.com/ingebjørg-blindheim Alle henvendelser til meg om samarbeid kan dere sende på Mail: skolebjorg@gmail.com, Instagram: ingebjorgfb eller her på facebooksiden Ingebjørg Blindheim. Samme om dere bare vil prate.


Takk for meg, Psyktærlig. Og lykke til videre <3


Comments


bottom of page